16-18 Sep - Sista "fria helgen" under jobbperioden

Fredagen tillägnades i film-tittandets tecken, som så många gånger förut men vi var nästan tvugna att gå på bio denna dag eftersom på Straw Dogs hade premiär. Hade riktigt höga förväntningar eftersom Skarskård spelar en av huvudpersonerna men filmen levde inte riktigt upp till dem. Är ändå klart sevärd! Vi passade också på att se en annan premiär film, Drive, med Ryan Gosling. Tyckte den var riktigt bra.

Lördag & Söndag spenderades inne i stan. Vi blev inbjudna av killgänget att komma och festa en sista gång med dem och såklart tackade vi ja till det. Innan vi mötte upp dem på lördagen vandrade vi runt lite bland affärerna downtown och bättrade på våra garderober. Sen vart det dags för partyt att börja. Var riktigt kul att träffa gänget igen efter så mycket som vi gjort tillsammans, känns konstigt att man kanske aldrig mer kommer att se dem. Men då har vi ännu en ursäkt att komma tillbaka hit.

Vi fick frukost tillagad för oss söndag förmiddag, alltid lika gulliga. Så himla mysig känsla, jag vill verkligen bo i en storstad med ett gäng vänner och bara ha kul hela tiden, shit vilken dröm! Efter att vi sagt hej då begav vi oss mot första bästa park för lite solhäng, passade även på att käka lite glass innan.

Man vet aldrig vad som kan hända i stan, mitt uppe i vårt relaxande kom en person fram och anklagade oss för att ligga ner och chilla i parken, han sa att det var förbjudet och att han skulle ringa 911. Såklart kan vi inte hålla oss för skratt vilket gör denna person mer irriterad än vad han redan var, så han förklarar tydligt för oss att "Ni skrattar nu men vänta ni bara och se tills polisen kommer vem som kommer skratta då". Ca 10 minuter senare tittarar vi oss omkring, och lite längre bort kommer nämligen polisen men det är dock inte vi som blir arresterade utan istället blir den man som kom fram och snackade med oss bortförd med hanklovar och allt i polisbilen..

Resten av dagen spenderades i lite lugnare omständigheter, vi strosade runt i North Beach påväg mot Ghiradelli Square, chillade i en annan park med havs- och Golden Gate utsikt, käkade mat nära Fisherman's Wharf på ett pasta ställe som hade gluten fri pasta - gissa om jag var glad!? Shoppade lite mer i Downtown och slutligen beställde efterrätt på Cheesecake och hade lite picknick i Union Square.

Ännu en av alla dessa fantastiska helger i SF, kommer sakna det så enormt mycket. Går inte att beskriva vilken härlig känsla den stan har, och vädret var helt fantastiskt! (Vi skulle vilja ha stannat kvar längre för Avicii spleade på Ruby Skye, men såklart var alla biljetter slutsålda och vi kunde inte stanna för sent, men fatta vad grymt och gå på)!


Tänk att vakna upp till denna vy varje morgon!


Vi hade vårt egna lilla slumber party,
innan vi somnade spelade killarna guitar hero för oss,
Fick även the real deal spelade för oss med gitarr och sång,
nog det bästa sättet att somna på!


Chillar i en park i Little Italy




Hade ett litet photoshoot,




Kommentarer
Postat av: Malins mamma

Elin, jag kommer att sakna din blogg! När Malin inte har uppdaterat sin blogg har jag ändå kunnat få läsa om vad ni hittar på, på din blogg. Ha det jättebra i Vegas, men hoppa inte bungy-jump är ni snälla :)

2011-09-19 @ 18:04:39
Postat av: Malins mamma

Elin, jag kommer att sakna din blogg! När Malin inte har uppdaterat sin blogg har jag ändå kunnat få läsa om vad ni hittar på, på din blogg. Ha det jättebra i Vegas, men hoppa inte bungy-jump är ni snälla :)

2011-09-19 @ 18:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0