24 Okt - Meeting/Mys - Söndag

Vaknade av att vinden ven och regnet piskade utanför fönstret, man kände sig alltså lagom pigg på att gå ut på promenad som Sara och jag hade planerat dagen innan. Istället blev det chill-morgon hemma vilket var rätt skönt det också. Framåt kl 3 var det dags för ännu ett au pair möte, denna gång skulle vi ta med oss varsina pumpor för nu var det dags att vara kreativa, vilket vi också var - ooh vad fina de blev!

Vi träffade lite nya au pairer som hade kommit som vi pratade lite med, efter mötet bestämde vi oss för att åka till Downtown och ta en kaffe med dem, riktigt trevligt. Man njuter varje stund av att vara inomhus och dricka varma drycker i detta väder.

Sara och jag fortsatte söndagsmyset med middag hemma hos mig, när vi kom hem ropade M på mig och frågade om vi var hungriga, hon sa att de hade picknick uppe i deras rum så det var bara för oss att komma upp om vi ville. De hade beställt kinamat som de åt på golvet i deras sovrum, med filt och plasttallrikar. Så himla mysigt, om det är dåligt väder får man ju lika gärna ha picknicken inomhus liksom. Sen blev det film - Top Gun och massa prat efter det. Härlig söndag!


Detta möttes vi av när vi kom in på mitt rum,
ungaranas kreation


22-23 Okt - Fredag, Lördag

Fredag
Jag följde med familjen en sväng efter jobbet till skolan där de hade en Haloween-kväll för alla barn. Alla ungar var utklädda, de hade fullt med olika games där de kunde vinna priser, olika maträtter, liveband som var rätt roligt) osv. Hängde där ett litet tag sedan åkte jag till Sara och vi drog vidare till Hacienda. Först blev det fika på SB och sedan movie - Social Network. Bra film, rätt grymt när man vet att det är verklighet liksom. Man sitter ju själv och har facebook som man startade hemma i Sverige, verkligen hur stort som helst!






Lördag
Vaknade upp, fixade och åt frulle var redo halv 10 när Sara kom och hämtade upp mig. Vi fick dock lite förhinder så vi höll inte tidsplanen men vi var ute på vägarna strax efter 10 och redo inför en dag på The Great Mall i Milpitas. Som jag har längtat efter att få åka dit igen, vi var alltså taggade till 1000! Framåt lunch tid kom även Zandra föbi och mötte upp oss för att spendera lite pengar. Innan vi återgick till shoppingen behövde våra kroppar lite ny energi så vi lunchade och sen var vi redo! Det blev verkligen en heldag för Sara och mig, runt ca 8-9 timmar hängde vi där i mallet. Zandra var tvungen att åka hem vid 5 igen för hon började jobba senare men Sara och jag höll ut ännu ett litet tag. Som avslutning blev det kaffe på SB och Pretzel för min del eftersom energiförrådet började försvinna sakta men säkert igen.

Vi åkte och hyrde film på Safeway, sedan blev det chillkväll hos Sara i våra nyinköpta GAP-mysdressar. Så himla mysigt! Vädret är riktigt ruggigt nu, det blåser och regnar så det är riktigt perfekt med film och myskvällar nu!



Rätt lyckat shopping!! 
- Skor
- GAP - dress
- Sweat Pants
- Två party klänningar
- Adidas vindjacka
- Vantar
- Mys-sockor
-BH
- 2 st presenter


21 Okt - Plugg + Tea - Torsdag

Idag hade jag redovisning i min hälsoklass, vilket var rätt neröst kan jag säga. Som tur var behövde jag inte göra det själv utan jag och Amy gjorde det tillsammans. Sen var det inte en så jätte seriös presentation heller, man behövde inte kunna något utantill, så det var chill men det var fortfarande prirrigt att behöva gå fram inför alla och ha redovisning på deras språk och inte mitt. Plus att de inte vet att jag är från Sverige heller, så de kan ju liksom inte ha överseende med min engelska. Aja det gick bra iallafall, skönt att ha det gjort! Härnäst väntar en skrivning i andra ämnet och ett nytt test närmar sig. Har klarat mig igenom mer än halva tiden av klasserna, nu är det bara slutspurten som gäller!

Efter skolan svängde jag förbi hemme hos Sara, vi hade tänkt fixa o trixa lite men efter goda nyheter slapp vi med detta, så istället hängde vi bara på hennes rum. Gjorde inte allt för mycket, men lika skönt är det! Bara chilla med en kopp tea och skratta åt Max!!


Här har vi Max över lägerelden,
haha han var totalt borta han brydde sig inte alls när vi lyfte honom.


17 Oct - Reedwoods - Söndag

Idag stod Redwoods på schemat så det blev ingen sovmorgon här inte, uppe med tuppen fixade frulle och lunch. Sedan plockade jag upp mina kompanjoner Sara, Tony och Zandra. Själva bilturen dit tog lite längre än vad vi hade räknat med, gjorde några felåkningar osv, men vi kom fram och var lagom taggade inför en tripp i skogen eftersom regnet inte ville sluta. Förstår inte hur vi kunde välja fel dag att göra en utonhus aktivitet på, det brukar ju liksom aldrig regna här men nu så! Som tur var slutade det värsta regnet, det kom bara lite små droppar då och då och vi kunde njuta av naturen utan att bry oss om att bli dyngblöta. Det var en upplevesle i sig, träden är grymt stora! Vi gich runt där ett tag sen fick det vara nog så vi begav oss mot Berkelely, för Zandra skulle till en kyra där. Åt middag och kikade i några affärer. Bilturen hemåt gick desto fortare, jag skulle nämligen börja jobba halv 5 så jag var lite lagom stressad! Kom hem ca 10 min försent men det gjorde inte så mycket, F&M var ändå inte helt färdiga, de skulle på middag i SF. Jobbkvällen gick galant, trodde det skulle bli tugnt eftersom jag var så trött men tröttheten blåste iväg och vi hade en kul kväll.


Luncha i skogen (bilen)


Mongosen där bak


Hemmagjord USA lunch


Rätt många 1000 år









15-16 Oct - Fredag/Lördag

Fredag
Först hade jag middag med familjen hemma, farfar kom och hälsade på från Missisippi. Efter det skulle F&M iväg till Ruby Hill för att spela Bocce och vi följde också med dit. Riktigt trevligt!

Kom tillbaka runt 10-tiden, då var det bara att packa om och bege sig mot San José till drive in bion där, Sara kom och plockade upp mig sen åkte vi och hämtade Billy och Mayra. Vi var lite smått stressade eftersom bion skulle börja 11 och det tar ca 30-40 min dit, kan ju bara säga att vi inte hade mycket tid tillgodo. Vi kom dit ca 10  min försent och blev hänvisade till bio 3 (av 5 st), när vi har parkerat märker vi att det här är ju inte rätt film, det tar ett tag innan vi förstår att vår film inte började förrän 23.30 så vi hade alltså inte missat början av filmen. Vi såg Life As We Know It, jättemysigt var det! Vi hade Saras bil som har ett stort bagage utrymme, fällde ner baksätena så fick vi ännu större plats, där satt vi och mumsade på popcorn.

Lördag
Sara och jag strosade runt lite i Downtown, jag åt världens godaste smörgås! Åkte till mallet för lite shoppning, efter ca 7 månader har jag äntligen köpt ID-startpaket, vilket jag har tänkt göra varje vecka. Sara började jobba vid 4 så vi åkte hemåt och jag hängde där ett tag. Promenerade hemåt och kom precis hem i tid till en middag tillagad av farfarn i huset som har jobbat som kock inom armén, får lite matlagnings tips då och då. Rikitgt god mat var det! Hängde lite med familjen, vi kom in på att min kamera var trasig och farfar frågade om han kunde kika på den. Visst sa jag utan några större förhoppningar, vi laddade batteriet (som jag vet att jag har gjort innan också) och sen helt plötsligt märker jag att det är någon som tar kort. Blir inte så exalterad eftersom det finns andra kameror i huset också så jag går bort till köksbordet, och där märker jag att de tar kort med min kamera!! Åh vad glad jag blev, äntligen funkar den igen! Tack, tack!!

Jag kör över till Sara och plockar upp henne, planen var att möta upp Tony, killen från klassen och vi skulle dra vidare till en bar i Danville. Riktigt så blev det inte, istället hamnade vi bowling hallen och spelade lite disco bowling. Några kompisar till Tony och Mark hade kommit hit över helgen från Oregon, så vi var ett litet gäng som spelade. Måste bara tillägga att jag kom på andra plats, stolt!


Sara Scores


Tony & Sara


wasssuup


Lex & Zach från Oregon,
får med sig lite extra packning på hemresan


Tack o Hej från oss


14 Oct - Vardag - Torsdag

Kom precis hem efter SB med Sara och innan det skolan, hade test idag igen så får se nästa vecka hur det gick denna gång. Blir ju en del plugg nu när jag läser två teori klasser samtidigt plus jobb varje dag på det, vilket gör att man får ta tiden från vecko-kvällarna. Men om jag inte pluggar sitter jag fastklistrad framför Prison Break! Så sjukt bra, är helt beroende. Såg klart första säsongen idag, har lånat den av Zandra som har alla utbrända på dvd, och nu känns det helt tomt eftersom jag inte kan kika på det. Måste ha tvåan så fort som möjligt så jag kan stilla mitt begär, haha.

Har kommit underfund med att jag har kommit in i "vardagen" här i USA nu, vilket börjar bli lite smått irriterande. Cultural Care berättade om att den känslan skulle kunna dyka upp och nu är den här. Jag trivs superbra men det känns liksom som att man bara gör exakt samma saker heela tiden och att man bara lever för helgerna. Detta gör att tiden går så sjukt fort, konstigt men så är det. Måste börja uppskatta vardagen lite mer också så jag får ut mer av tiden här! Borde försöka hitta något som man kan göra om kvällarna. Jag har så mycket saker som jag vill göra men det blir liksom inte av. Får ta tag i det och skärpa till mig, planera någon liten resa kanske? Många tankar snurrar runt där uppe hela tiden, så något borde ju kunna hända. Det är ju inte så länge kvar tills min familj kommer och häslar på mig heller, vilket ska bli riktigt kul!


Crazy Night Out <3


8-9 Okt - Weekend + B.day Party

Fredag
Idag blev det tjejkväll hemma hos Zandra efter jobbet, med "svensk tacos" och kladdkaka, glass, jordgubbar och alkoholfri cider från IKEA till efterrätt. Kan ju säga att man var mer än överfull i magen efter allt ätande. Vi kikade på Karate Kid, Sara sov ju dock igenom hela filmen medan jag små slumrade lite i mitten. När Sara och jag skulle åka hemåt blev vi utmanade öga mot öga av ett hjortliknande djur som stog i mitten av vägen, som tur var var fyra ögon starkare än två så vi vann och hade återigen vägen fri.

Lördag
Idag är det "min födelsedag", efter ca två veckors väntande blev jag äntligen 20! Jag kvicknade till runt 12-tiden, av flera sms från Sara där hon berättade om att alla andra var redo för att åka in till Walnut Creek. Jag som inte direkt var redo började fixa, gick ut i köket för att ordna med frukosten men blev genast iväg skickad till rummet igen. Efter ett tag kom M, Ad & Ben in i rummet med en frukost bricka, så himla söta! Jag fick en supergod frukost burrito, fruktskål och tea. Efteråt lekta jag lite med ungarna, Ad hade gjort ett spel till mig. Sen kom Sara och hämtade mig och vi körde mot WC. Hängde där ett tag, Sara bytte frisyr och vi tittade på Halloween-kostymer, både Zandra och jag fick tag på varsina.

Zandra skjutsade mig hem och vi gjorde oss iordning inför kvällen, senare kom Sara och Malin. Vi blev bjudna på margaritas (som M och jag hade gjort på fredagen), stod och pratade och åt den bästa salsan! Sen blev det Enschilada soup och Mama Mia Tacos och big top cupcake med 20 ljus på det. Ännu en dag med magen full! Vi spelade biljard, fick mer att dricka, lyssnade på musik och dansade. Ungarna hade gjort en liten pjäs som de visade upp, Steve och hans barn var också där så det var riktigt trevligt. Ungarna var supersöta i deras kostymer! Jag fick riktigt fina presenter av familjen, så himla omtänksamma!

Vi kom på att vi skulle dra ut till Karma, Zandra hade dock råkat glömma sitt leg i Oakland men vi fixade ett nytt. Vi var taggade inför en riktig party kväll men våra planer kraschade när vi kom till dörren och inte blev insläppta. Rätt drygt för det verkade vara värsta draget där inne, pratade med Billy som var där och han sa att det var rätt mycket folk. Vi åkte vidare och försökte komma in på en bar i Pleasanton istället men vi hade otur även där.. Så vi åkte hem och tog natten för att vara pigga inför morgondagen.

Söndag
Vaknade upp inte allt så pigga som vi tänkt oss men vi var ändå redo inför en ny dag. Fick blåbärspannkakor till frukost och sedan åkte vi till Costco för att handla mys-saker. Sara var tvungen att jobba men Malin, Zandra & Jag åkte vidare mot shopping mallet i Concord, där vi fick tag på det ena och det andra. Vi kom på att vi skulle åka in en sväng till SF och chilla vid Pier 39, där jag köpte en jättefin affisch. Vi mötte hur många uniformerade män som helst, det var tydligen någon marin - grej pådrag där, vilket vi verkligen uppskattade.

Ännu en riktig härlig helg som vi har varit med om!

1-3 Okt - Weekend

Fredag
Jag är lite smått halvförkyld så kände inte riktigt för att dra ut på galej ikväll och Sara skulle jobba så istället blev filmkväll hos henne, såg precious, väldigt hemsk film faktiskt. Skönt att ta igen sig lite efter veckans bravader. Efter filmen svängde jag förbi The Shunshine Bar och snackade lite med Billy och sen åkte jag hem för tidig kväll.

Lördag
Egentligen skulle jag ha jobbat fredag kväll - lördag dag men istället jobbade jag bara några timmar dagen. Jag tog Ben till Chuck E Chees's så där gick det några timmar sen tittade vi på film hemma och sen kom F&M tillbaka från golfningen. De beställde mexican food och jag fick ett glas vin till maten, Sara kom över, vi letade upp en bio You Again, som inte började förrän runt 9- tiden så vi chillade framför ett Prison Break avsnitt innan vi åkte. Filmen var som alla andra såna filmer sådär halvbra, men man får ju iallafall skratta.

Söndag
Idag var det dags för en tripp till.... IKEA!! Tyvärr mådde Sara lite dåligt så hon kunde inte följa med oss. Jag åkte bart till Oakland där Zandra hämtade upp både mig och Malin och sen begav vi oss till denna blå-gula byggnad! Vi käkade lunch, inga köttbullar för mig dock, hade tänkt försöka göra egna någon gång istället. Sen gick vi runt där inne och kände oss som äkta svenskar, speciellt när vi kom till mat-avdelningen där vi sprang runt som galningar mellan de olika svenska matprodukterna. "De har Paradise askar"!!! Vi gjorde oss rätt högljudda så det var inte konstigt att hon som jobbade där kom fram och började prata svenska med oss! Hon bodde här och tipsade om en svensk julmässa som kommer hållas i SF första helgen i december, vilket vi måste gå på. Jag köpte nya lakan till min säng, mjuka och sköna och nu kommer jag sova som en prinsessa! Med bara ett vanligt täcke, istället för alla dessa lakan.. Doftsaker och godis fick också följa med hem.

Efteråt åkte vi in till SF, vädret var lite halvdåligt men vi bestämde oss ändå för att prova att åka till stranden, Stionson Beach efter Golden Gate bron. Juste första gången som jag åker över den! I en cab, kan det bli bättre? Jo, det kan det.. Det var hur kallt som helst, men vi tvingade oss över bron med nerfällt tak bara för att ha gjort det.. Men det var en upplevelse! Stranden var riktigt vacker men vi blev inte långvariga, vädret var uselt och vi alla mådde rätt dåligt efter den inte allt så raka vägen till stranden.. Vi åkte hemåt, stannade till vid ett McDonald's nära Golden Gate Park, men det var inte det fräschaste. Det kom in den ena skummisen efter den andra, vilket var rätt obehagligt. Tur att vi inte behövde vara där så länge. Det tog längre tid än vad vi hade trott att åka hem pga av trafiken, men vi hade ju vårt resegodis så det gick ingen nöd på oss. Plus att vi planerade inför våra kommande helger! Vi har så mycket som kommer hända så tiden bara kommer flyga iväg!








28 Sep - San José - Tisdag

Idag blev det Pink Tuesdays på WET i San José med Sara, Billy & Victor! Detta var inget planerat utan vi hängde bara på grabbarna sådär spontant. Först blev det fika på SB innan Billy kom och vi hängde på mot SJ. Vi tog egen bil dit eftersom vi inte var säkra på om vi skulle komma in eller inte, men det hade vi inte behövt oroa oss för det gick hur fint som helst! Och eftersom vi var tjejer behövde vi inte betala inträde så vi sprade ca 20 dollar, värt! Det var live uppträdande, tydligen skulle East Bay's största rappare komma dit (som jag inte minns namnet på) han sjöng 3 låtar och sen var han klar, bara sådär. Men vi hade kul, dansade och höll på igen! Jag älskar att hitta på roliga saker under veckan också, visst vi kom hem sent och fick inte så många timmars sömn men det hindrar inte mig inte!

26 Sep - Golden Gate Park Concert - Söndag

Zandra följde med mig hem igår och sov över, till frukost fixade vi svenska pannkakor (första gången jag äter det på över ett halvår), mumsigt!

På schemat idag stog det SF och gratis konsert i Golden Gate Park! Det var så perfekt, vädret var på topp, alla chillade på filtar framför scenen med snack, öl och vin, musiken var kung och vi bara njöt! Låg där på filet och bara kände vilket jäkla bra liv jag har!! Inget kunde döda denna lyckostund! Hade en sån himla skön känsla i hela kroppen. Malin och jag gick och fixade lite dricka med våra IDn, kasching!!

Efteråt promenerade vi mot downtown, vi gick förbi så himla härliga shopping ställen som vi bara var tvugna att stanna till vid. Sen blev det middag och sushi innan vi promenerade hela vägen tillbaka till barten.

Vi <3 Söndagar! De är chilla och man bara lever livet och njuter av alla härliga saker vi får vara med om.


"We Love Our Lives"


Jag, Malin, Zandra & Sara på promenaden tillbaka


25 Sep - My B-day - Lördag

Wihooo 20 år och jag har bott i USA i ett halvår nu! Mer sjukt kan det inte bli, förstår varken det ena eller det andra! Men jag gillar't, trivs som fisken i vattnet så att säga.

Familjen har rätt mycket pågång under dessa veckor så vi har bestämt att ha mitt B-day party om två veckor istället. Så idag hängde jag med Sara, vi fixade till det sista på våra IDn och sen åkte vi och gjorde våra naglar, jag fixade långa och Sara gjorde pedikyr. Senare blev det att fixa till sig inför kvällen, Sara och Malin kom över, (denna helg var Malin vår förste chafför och hon var så snäll att hon kom och hämtade upp oss), vi blev lite försenade i vår tidsplan eftersom vi fixade till Zandras ID i sista stund. Medan vi fixade väntade Zandra vid ett bord på Cheesecake, efter lite mer fix blev vi äntligen klara och vi kunde bege oss till Zandras undsättning. Vi beställde in mat och Sara och jag beställde varsitt glas vin. Jag älskar Cheesecake, speciellt den i Walnut Creek, deras uteservering är helt udnerbar! Efter ett tag kom Billy över med en kompis till han, jag fick en vit ros av han. Av mina kompanjoner fick jag de bästa presenterna ever! <3

Efter en supergod middag fick jag ännu en överraskning, ännu en gång kom hela personalen över till mitt bord men en tårtbit och "Happy Birthday" skrivet över tallriken och började klappa händer och sjunga. Alltid lika kul, skrattade hela tiden! Efter denna händelse begav vi oss vidare ut mot nattlivet och för att testa våra nya IDn. Vi gick till 1515, men vi kunde dock inte hänga där särskillt länge eftersom de stänger tidigare så vi drog vidare till en sportsbar eftersom några killar som vi träffade på 1515 sa att de skulle dit, men vi kom tyvärr inte in. Istället provade vi på Krogans där vi hade bättre lycka, vi dansade de sista 20 min innan de också stängde. Det blev inte riktigt party-party men vi hade riktigt kul ändå! Malin slapp köra oss hem då vi fick skjuts av Billy som ändå åker det hållet.

Tack allihopa för en underbar dag, har varit helt perfekt! LOVE


24 Sep - Jewlery Party - Fredag

På jobbet idag ville M att jag skulle åka till Costco, Sara hängde på så jag slapp åka själv till detta stora varuhus. Vi gick runt och kikade och smakade på alla smakprover, mumma!

Miss Concetta hade bjudit in mig att komma över på pizza och vin, jag frågade om det var Ok om Sara också kunde följa med eftersom vi hade bestämt att hänga under kvällen. Vilket inte var något problem, andra au pairer skulle också komma dit, Laura (Annikas ersättare) och hennes kompis, båda tyskar. Det är allitd lika kul att komma över dit, det huset är nog det finaste jag har sett och bakgården är bara to die for!! Vi satt där ute och käkade hemmagjord pizza och smuttade på våra vinglas och pratade. Riktigt mysigt! Där inne hade en vän till Stephanie lagt upp fullt med smycken, som vi kikade på. Sara bestämde sig för att köpa ett par silvriga örhängen, och jag fann en ring som jag gillade men det blev dock inget köp för mig. 

Eftersom det blev rätt "tidigt" för en fredag kväll kunde jag inte lägga mig när jag kom hem, utan jag passade på att städa lite på rummet som jag har behövt göra i ett x antal veckor nu. Oh vad fint det blev!

17-19 Sep - Weekend

Fredag
Först mötte Sara och jag upp Billy vid SB för en liten fika, vi satt där ett tag och pratade. Billy sa att de skulle till Karma senare under kvällen, vi blev såklart jättesugna att följa med men vi vart lite tvekande eftersom Sara inte har något legg. Men vi bestämde oss iallafall för att följa med till Little MadFish för att möta upp med Billys kompisar. Efter lite betänkande bestämde vi oss för att åka dit och testa, och tur var väl det för båda vi kom in!! Med två olika svenska körkort, Sara sa till vakten att hennes födelsenr var i slutet av vårt personnummer (medan han kikade på mitt som är i början) men han verkade inte bry sig för vi kom in! Hade grymt kul, vi dansade som om det var det sista vi gjorde! Ju mer svettigt det blev desto mer dansade vi! Sjukt värd kväll! Sedan blev det nattkäk på Denny's.

Lördag
Dagen bestod av shopping, shushi och hårklipp med Sara o Malin, riktigt trevligt. Vi hade kvällen öppen för förslag och iI sista minuten bestämde vi oss för att åka till Berkeley. Sara jobbade lite senare ikväll så vi kom oss iväg rätt sent men vad gör väl det? Såna nattmänniskor som vi är! Vi gick in på en bar där man bara behövde visa leg när man skulle köpa något, jag beställde en drink och Sara försökte med hennes men denna gång blev det tyvärr mindre framgång. Istället blev vi bjudna på drinkar av grabbarna som kom och snackade. Vi stötte på ett par norskar som studerade där. När vi skulle åka hem igen, råkade vi ut för både det ena och det andra. Sara vår förste chafför blev lite förvirrad av alla rödljus så hon lyckades manöverera bilen in på en enkelriktad gata precis framför ögonen på ett gäng poliser!! Som sådana tjejer vi är skötte vi detta alldeles utmärkt, med en viss panik hängande över oss. Vi ser en av dessa polismän komma mot oss, han går över till Saras sida, hon vevar ner rutan och
han säger: "Can you do me a favor Miss?"
Sara: "Ehhm yes"
Police: "Please follow my finger"
Sara följer hans finger med högsta koncentration, när han plötsligt stannar upp. För en sekund blev hon förvirrad men sen förstod hon att hon ocksa skulle stanna, så med nöd och näppe klarade hon alkohol provet, även fast hon inte hade druckigt något. Polisen ställde lite frågor och sedan hjälpte de oss backa ut från korsningen genom att stoppa upp trafiken. Vill bara tillägga att vi klarade oss hela vägen hem, även fast Saras bil inte riktigt ville starta efter att vi hade släppt av Malin.

Söndag
Au Pair möte i SF, med den så kallade årliga Scavanger Hunten. Vi var ett gäng på ca 500 au paier som skulle rusa runt på SFs gator för att komma först i mål med alla av de konstiga föremål som skulle samlas in. Vi tog dock inte detta på så stort allvar, förutom Zandra som hade tänkt löpa hela sträckan. Vi skötte oss helt hyfsat, bara det att vi kom till slutdestanitionen sisådär en timma försent, så prisutdelningen och fikat var redan avklarat. Vi hade fått för oss att gå hela vägen från Downtown SF över till Piererna, vilket inte är den lättaste promenaden eftersom gatorna lutar något fruktansvärt. Vi tyckte iallafall att vi hade gjort ett bra jobb så vi belönade oss själva med middag på en restaurang i närheten. Sen tog vi bussen tillbaka till Downtown där vi råkade på en svensk au pair, vi hängde lite i stan och stötte på ännu fler svenska au pairer.


RSS 2.0