New York City!

Vi var alltså på en liten tripp till NY City i torsdags och det var hur ballt som helst! Vi var bara där under en halv dag därför hann vi inte alls göra så mycket som vi ville, men vi hann iallafall med att se b.la. Times Square, Empire State Buildning, Frihetsgudinnan m.m. och alla skyskrapor, det går inte att beskriva alltså, I love it! Efter rundturen fick vi lite egen tid på stan, då mötte jag och Linnéa upp Helen och hennes mamma och käkade mat (som var väl behövligt efter maten som vi har fått på skolan) och sen kikade vi i lite affärer, b.la. forever 21! Halv 9 gick bussarna tillbaka till skolan, och jag var totalt borta, sov hela vägen till Long Island. Sen var det bara att börja fixa iordning inför morgondagen, packa iordning allt och umgås en sista kväll med mina school friends, tråkigt att behöva säga hej då en gång till liksom, när man nyss har gjort det med alla hemifrån.

Jag måste bara åka till The City igen och vara där ett tag så jag hinner gå igenom allt utan att behöva stressa, det finns ju så himla mycket att se och göra!


Påväg till Manhattan!


Times Square





Empire State Buildning



Här stod World Trade Center


På buss-rundturen



Manhattan i bakgrunden


Känns faktiskt midre i verkligeheten


I was here!


Catch up med Helen

I'm in the USA

Ah det är helt sjukt alltså, förstår inte att jag är framme! Är verkligen glad att jag gjorde det här och att jag har tagit mig hit där jag är nu alldeles själv. Det blev en väldigt lång dag innan jag tillslut kom fram till New York, själva flygtiden tog ungefär 10.30 h, plus tidsomställning på det, jag kan ju också säga att jag inte har sovit speciellt många timmar de föregående nätterna så jag var mer än trött när vi väl kom fram.

Just nu är alla au pairer på en skola på Long Island där vi blir förberedda på det kommande året. Som tur var så träffade jag tre andra svenskar (Linnéa, Anna & Caroline) på flyget från Sverige till Frankfurt, så vi hänger ihop här på skolan och har hur roligt som helst. Det blir väldigt långa dagar så vi är lagomt övertrötta vilket leder till många galna saker och mycket skratt!

Det enda som dock är väldigt tråkigtr är att allt verkligen allt inom teknik inte vill fungera som det ska för mig. Det första som började krångla var min kamera, den slutade att fungera redan på flygplatsen när min far skulle ta ett sista kort på familjen och jag har inte fått den att fungera. Sen märkte jag att jag inte kan ställa om min armbandsklocka, det går verkligen inte att få ut den där piggen! Så nu går jag runt med en klocka som visar svensk tid, det kan ju i och för sig vara kul, slipper ju räkna om timmarna när jag undrar vad ni där hemma sysslar med. Sen har internet krånglat en hel del, ibland funkar det och ibland går det inte alls för mig men alla andra kommer in. Men men jag är glad för det.

Imorgon (torsdag) kommer vi åka in till NY City på en sightseeing tur och sen ha lite free time, kommer även träffa Helen som också är in the city för att äta på något roligt ställe!

<3






Shit, kommer inte vara här inne på över ett år


Skolans härliga matsal


Här hängde vi på rasterna


Rätt fint från utsidan, men desvärre där inne


Anna & Linnea

Usch! :'(

Har nyss kommit hem från en sista träff med mina underbara vänner <3
Sitter och tröst-äter kinamat samtidigt som jag försöker komma på om det är något mer som ska packas med.
Har varit en av de sorgsnaste dagarna i mitt liv... Bara tagit massa avsked från alla.
Nu sitter jag här och har slut på tårarna och allt känns så fruktansvärt tomt!
Vad kommer att hända nu? Herregud, det kan ju bli precis hur som helst och hur fan ska jag klara mig helt själv.
Har nog aldrig haft så många blandade känslor som jag har haft idag...


Mina underbara



Isabell, Carolina & Elinor



PUSS & HEJ !
Ni finns ständigt med mig i mina tankar <3


Time passes

Åh vad oerhört fort tiden går! Kan inte förstå att jag snart kommer åka, om en vecka sitter jag alldeles strax på planet. Det ska bli grymt kul, men just nu är jag väldigt nervös och lider av konstant resfeber. Hur ska jag klara mig utan mina kära vänner som jag i princip har levt ihop med nu den sista tiden? Min familj? Allt som jag har här det är ju det som är mitt liv, jag har ju ingen aning om hur det kommer se ut om bara en månad. Men Sunne finns ju alltid kvar, någon gång måste man ju våga testa något nytt också. So here I come San Francisco!

Vad grymt är det inte att om någon vecka kommer jag själv kunna ta kort på det här.



Hey ho!

I och med att det nu bara är mindre än två veckor kvar innan jag sitter på flyget påväg till New York, tänkte jag försöka få igång en blogg där ni får följa mitt liv som au pair i San Francisco. Om ni nu skulle tycka att det låter intressant ;) 

Den 22 mars kl 06.25 lyfter planet från Stockholm mot Frankfurt och sedan vidare mot New York!
Pirr!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0