10 Sep Lördag - Standford

Igår fredag jobbade jag extra under kvällen så fick in lite mer pengar på kontot. Kan verkligen behövas nu inför Vegas och allt.

Iallafall, i lördgas åkte Malin, Theresia, Sandra och jag iväg till Standford campus för att hänga lite. Innan vi kom dit svängde vi förbi IKEA (ligger precis på vägen, men har aldrig stannat till vid det förut), för att ladda upp snacks förrådet. Vi hängde i "huvud-parken" på campus, åt svenskt godis och njöt i solen. Lite titt som tätt blev vi även fotade av alla Asiater som vandrade förbi, först trodde vi att det måste vara något bakom oss men när vi kikade så var det bara en vanlig häck och parkering. De måste ha trott att vi studerade där eller något och ville få "standford häng" på bild.

Vi åt lunch lite senare och kollade runt bland shopparna, köpte med en t-shirt och en keps. Det är så himla mysigt där, tänk om man kunde plugga där i framtiden.

Vi åkte tillbaka till P.town för att ännu en gång spendera kvällen framför bioduken, vi såg I Don't Know Hos She Does It och 30: Minutes or Less. Det blev XL popcorn och Cola med gratis refill, perfekt för två filmer!


Huvudingången till campus,


Theresia,


Malin, gör fina flätor av godis snörena


Sandra, Jag & Theresia,
Lägg märket till den fina bakgrunden!








Här letas det vägbeskrivningar över campus



Kommentarer
Postat av: Sara Klänge

åh parkhäng på stanford!!!!!!

2011-09-27 @ 11:55:21
URL: http://saraklange.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0