MIAMI & KEY WEST

I'm in Miami B***, you know the rest! Helt otroligt, nu är vi äntligen här och vädret är helt perfekt eller om det nu kan bli en aningen för varmt till och med, men såklart betydligt bättre än regn som det hade visat på väderleksrapporten tidigare i veckan. Egentligen skulle vi ha kommit hit två dagar tidigare men pga av dessa dåliga prognoser valde vi att stanna i solsäkra LA, och vi gjorde helt klart rätt! Alla som vi pratade med sa att det hade spöregnat under helgen! Har haft ett jäkla flyt hela resan vilket känns riktigt bra. Här på South Beach har vi såklart hängt på stranden, (mötte upp Helen och Hanna under deras sista dag här innan de drog vidare till NY). Och jäklar vilken strand, helt sjukt! Så himla fint med vit strand, turkost vatten och höghusen precis intill stranden. Eftersom vi bara stannade två dagar i Miami hann vi inte se så mycket av själva staden, men vi hann iallafall med att gå förbi Miami Ink och en liten club runda blev det ockå, måste komma tillbaka någon gång så vi verkligen kan gå all in! Hostlet som vi bodde på var lite creepy till en början men med tiden blev vi som en liten familj, träffade ett annat gäng svenskar och fick varje måltid serverad gratis.

Efter Miami bar det sedan av till USA's sydligaste punkt nämligen Key West! Där bodde vi på ett riktigt lyxhotell, med världens bästa frukost och utsikt över havet. Vi hängde såklart vid poolen och stranden om dagarna här också, och hade inga direkta bekymmer. Sista dagen gav vi oss ut på en liten kajak tur som vi fick av en av poolkillarna, var riktigt roligt.

Stannade två nätter ute i Key West sen bar det av upp mot Miami igen, hämtade mina två andra resväskor som jag hade fått ställa undan på vårt hostel och sen började färden mot flygplasten och NY!



South Beach


Happy Hour







Bilder från Key West:








Magisk solnedgång


Världens bästa frukost


Absoluta sydligaste punkten i landet






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0