20-21 Aug - Weekend

Lördag
Malin, jag och en ny svensk au pair, Elin åkte till Oakland för att gå på en Art & Soul festival/marknad. Där hade det allt som alltid brukar finnas på marknader så egentligen fanns det alltså inte så mycket att kolla på. Det vi kom dit för var väl egentligen de olika band som spelaOch ännu en gång var inte vädergudarna på vår sida, hemma i P.town är det alltid soligt men när man lämnar stan och beger sig västerut blir det alltid mycket kallare, inget undantag denna gång heller alltså. Vi gick alltså runt och frös i våra shorts, så innan de banden som vi ville se passade vi på att ta en liten fika ute i solen. Sedan lyssnade vi på när Marc Broussard och Five for Fighting spelade, riktigt härlig stämning.

Vi käkade Thaimat hemma i P.town, sen blev det myskväll hemma i min säng, hyrde film och köpte Ben & Jerry's och Pepsi, plus popcorn hemifrån. Såg Hallpass och Insidious, som är en skräckfilm. Har inte sett det på jättelänge eftersom Sara inte gillade det, men nu tänkte vi dra till med en. Den var rätt läskig i början men sen blev det bara övernaturligt och inte alls bra. När ska jag någonsin finna en bra skräckfilm som håller hela filmen?

Söndag
Vi tre hängde idag igen, först tog vi en snabbtur till IKEA och bättrade på godisförrådet. Till våran besvikelse fanns dock inte länge Marabou chokladkakorna eller lakrits, så vi fick nöja oss med Daim och små Marabou bitar.
Vi tittade även in i en godisaffär som låg runt hörnet där vi köpte med lite lösgodis.

Tillbaka i P.town blev det några timmar vid poolen, där vi passade på att ta en liten nap och efter det var det dags för au pair möte. Som tur var hade de slagit ihop våra båda grupper så vi kunde åka på det tillsammans. Annars hade jag behövt åka dit själv. Vi spelade volleyboll och för en gångs skull var vi de bästa på planen.


Marc Broussard,
 spelade när detta kort togs




Five for Fighting


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0