It's all About the Food!
Söndagen den 24e, alltså påskdagen samlades vi hemma hos mig på kvällen för att utnyttja köket och vardagsrummet till fullo. Vi hade bestämt oss för att laga till en riktigt festmåltid, med ungsstekt lax, minipotatis, fräsch sallad och tzatziki. Sara fixade snabbt till en liten förrätt med crackers och olika dipping såser, vilket behövdes eftersom vi räknade fel på hur länge småpotatisarna behövde vara i ugnen, tog mycket längre än vad vi trott. Tillslut blev hela middagen iallafall klar och när vi sätter oss för att hugga in kommer vi precis på att det är Påsk idag, så vi har alltså vår egna lilla påskmiddag. Maten smakade suberb, sa både Sara och Malin, jag dessvärre hade inte mina smakkörtlar på min sida pga av en liten förkylning, så jag fick vara glad de få gångerna smaken kom tillbaka för några sekunder innan den fort försvann igen. (Som tur var fick vi leftovers, så Sara och jag lunchade ihop på måndagen och då kunde jag också få njuta av vad gott det var). Efter middan blev det filmtajm, vi kröp upp i soffan och mös framför Sunshine Cleaners, och käkade fruktsallad till efterrätt. Sweet, mycket bra avslut på en mycket bra helg!
Onsdag i veckan
Zandra var hemkommen efter sin lilla semester med sin familj och då tänkte hon passa på att bjuda på frukost mitt i veckan. Förväntningarna var oerhört stora, hur skulle hon kunna toppa våra tidigare frukostar? Men när vi kommer dit krossas våra frukostar med hästlängder, här står det ena efter det andra uppradat och det var en fest bara att titta på vad vi ska få äta. Zandra hade som mål att få till en riktig hotell frukost a la svensk hotell frukost, inte amerikansk där allt bara är flottigt, och kan med gott samvete säga att hon lyckades. Innan vi började äta skålade vi självklart med mimosa! Orkar dock inte skriva allt som fanns med på frukost buffeén men kan tillägga att hon fann ett bröd som jag kan äta, det innehöll varken gluten, ägg, mjölk eller soya och åh vad lycklig jag blev. Efter denna (oslagbara?) underbara frukost satte vi oss ute på verandan i solskenet och mumsade på svensk godis och chokladbollar till efterrätt. Toppar verkligen listan om hur man börjar sin dag på bästa sätt!
Onsdag i veckan
Zandra var hemkommen efter sin lilla semester med sin familj och då tänkte hon passa på att bjuda på frukost mitt i veckan. Förväntningarna var oerhört stora, hur skulle hon kunna toppa våra tidigare frukostar? Men när vi kommer dit krossas våra frukostar med hästlängder, här står det ena efter det andra uppradat och det var en fest bara att titta på vad vi ska få äta. Zandra hade som mål att få till en riktig hotell frukost a la svensk hotell frukost, inte amerikansk där allt bara är flottigt, och kan med gott samvete säga att hon lyckades. Innan vi började äta skålade vi självklart med mimosa! Orkar dock inte skriva allt som fanns med på frukost buffeén men kan tillägga att hon fann ett bröd som jag kan äta, det innehöll varken gluten, ägg, mjölk eller soya och åh vad lycklig jag blev. Efter denna (oslagbara?) underbara frukost satte vi oss ute på verandan i solskenet och mumsade på svensk godis och chokladbollar till efterrätt. Toppar verkligen listan om hur man börjar sin dag på bästa sätt!
Vår goda påskmiddag!
Onsdagens välkomsdrink
Mmmmm, här fanns allt du kan tänka dig,
vilket dock inte syns på bilden
Lägg märket till chokladbollarna,
Behöver jag tillägga att jag rullade ut från Zandras hus?
Kommentarer
Trackback